Trip Trap Gulvmidler

Ny konsistens og miljøvenlig formula Udskriv
  Trip Trap lancerer en ny eksklusiv serie til terrassen og til havemøblerne
 
Oliebehandling
til terrassen
 
 
Oliebehandling
til havemøblerne
 
  Olierne kan fås i 2, 5 l. med varianterne:

Terrasse


Terrasseolie
Eksklusiv, Natur
.

Terrasseolie
Eksklusiv, Sort
.

Terrasseolie
Eksklusiv, Sortbrun
.

Terrasseolie
Eksklusiv, Antracitgrå
.

Terrasseolie
Eksklusiv, Teak
.

Terrasseolie
Eksklusiv, Lærk
.


Udemøbelolie

Havemøbelolie
Eksklusiv, natur
.

Havemøbelolie
Eksklusiv, teak
.

Havemøbelolie
Eksklusiv, sort
.

Havemøbelolie
Eksklusiv, antracit
.Terrasserens

Husk Trip Trap terrasserens.
  NYHED

Olier med ny praktisk konsistens

Trip Trap WoodCare har udviklet en ny ”Eksklusiv”-serie af terrasse- og møbelolier, der er usædvanligt lette at arbejde med.

Den drypper ikke fra penslen. Den er let og hurtig at røre op. Og så ”glider” olien på en helt ny måde fra penslen og ned på træets overflade og lægger sig automatisk i et jævnt lag.

Det er Trip Trap WoodCare, der har udviklet en ny serie af terrasse- og møbelolier, som det er en sand fornøjelse at arbejde med. Den nye serie hedder ”Eksklusiv” og adskiller sig fra de traditionelle olier ved, at vand bruges som det bærende substrat, og at olien herefter findes i små emulsionsdråber. Det giver væsken er helt speciel behagelig konsistens at arbejde med, og kort efter at den er påført træet, vil vandet fordampe og oliedråberne smelte sammen til en meget effektiv beskyttelse.


Endelig en olie der behandler miljøet godt

”Eksklusiv”-olierne kan ikke blot bruges til vedligeholdelse og beskyttelse af træet, men også til fornyelse. Olierne fås med pigmenter i forskellige farver, så de reelt også kan fungere som malinger og skabe arkitektonisk fornyelse på terrassen. Den nye konsistens er samtidig et stort plus for miljøet, idet de nye olier i ”Eksklusiv”-serien kun indeholder 95 gram opløsningsmidler per liter, hvor en traditionel terrasseolie indeholder omkring 700 gram.

”Eksklusiv”-serien består både af olier til terrassen og til havemøblerne. ”Eksklusiv” Terrasseolie fås i hele seks farver - natur, teak, lærk, sort, antracitgrå og sortbrun - og leveres i 2,5 liters spande, der har en vejledende udsalgspris på 349,95 kroner. ”Eksklusiv” Havemøbelolie fås i fire farver - natur, teak, sort og antracitgrå - og leveres i 0,75 liters dunke, der har en vejledende udsalgspris på 169,95 kroner.

Trip Trap WoodCares træplejemidler kan naturligvis købes i Gulvmidler butikken - og her får du den til KUN kr. 325!

 

 

 

 

 

 

 

ButikkenVis alle produkter


Avanceret Søgning

Mistet adgangskode?
Glemt dit brugernavn?
Endnu ingen konto? Registrer

Vis vogn
Deres indkøbsvogn er tom