Trip Trap Gulvmidler


Warning: Attempt to modify property of non-object in /home/whogreen/domains/gulvmidler.dk/public_html/components/com_jomcomment/mambots.php on line 143
Købsinfo


Købsinfo PDF Udskriv Email

Levering af varen(e) sker når betalingen er gennemført. Vi modtager Dankort og internationale betalingskort.


Fragtgebyr ved bestilling

Alle ordrer, der skal sendes, bliver pålagt et fragtgebyr på kr. 60. Ved køb over kr. 1000 er fragten gratis. Tilbuddet gælder ikke i Grønland, i udlandet og på Færøerne.

 

Levering af varen(e) - fortsat

Vi sender vores varer med fragtmand eller Post Danmark. På alle varer i butikken kan du se den forventede leveringstid. Det er ikke en garanti for at varen bliver leveret indenfor den angivne tid. (De fleste varer er fremme inden 48 timer).

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Gulvbutikken.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer. Med Post Danmark leveres varen dagen efter afsendelse. Varer, der leveres med fragtbil, leveres til første dør i stueetagen.

 

Modtagelse af varen(e)

VED MODTAGELSE ER DET VIGTIGT AT DU KONTROLLERER, AT VAREN ER INTAKT OG IKKE HAR LIDT OVERLAST I FORBINDELSE MED TRANSPORTEN. Der må max. gå 7 hverdage inden anmeldelse af en transportskade. Herefter kan Gulvbutikken.dk ikke holdes ansvarlig for transportskader.

Anmeldelse af beskadigede varer skal ske til Gulvbutikken. Der skal desuden ved modtagelse kontrolleres, at det er de(n) korrekte vare(r) der er leveret.

Hvis der er synlige skader på pakken skal der enten nægtes modtagelse, eller sammen med chaufføren skrives på fragtbrevet, at "der tages forbehold for brækage".

Hvis emballagen ikke er synligt beskadiget, men en fragtskade på indholdet viser sig efterfølgende, skal der reklameres hurtigst muligt og senest 7 hverdage efter varen er modtaget.

 

Ved reklamation eller fejllevering

Har du fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, skal du sende reklamationen til Gulvbutikken, med angivelse af fejlen og kopi af den oprindelige kvittering. Gulvbutikken.dk skal kontaktes inden varerne sendes retur.

Man må under ingen omstændigheder tage en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet.

Vi reparerer eller ombytter og sender en ny når vi har modtaget den defekte/fejlleverede vare. Gulvbutikken.dk dækker transportomkostninger i forbindelse med reklamation/fejllevering ved forsendelse via Post Danmark eller Danske fragtmænd. Ikke synlige defekter skal meldes til Gulvbutikken.dk senest 7 dage efter modtagelse, det er derfor vigtig inden for denne tid at kontrollere varen.

 

Returnering/Fortrydelse

Du har mulighed for at fortryde dit køb inden 14 dage efter du fysisk har modtaget varen(e). Du skal blot inden fristens udløb have sendt varen(e) retur til vores adresse, som du kan finde her.

Varen(e) skal fremstå i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten gør sig ligeså gældende i tilfælde af, at kunden undlader modtagelse af varen.

Vi tager ikke specialfremstillede varer retur.

Originalemballagen skal desuden returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier som er nødvendig info for vore kunder. OBS: Vi tager ikke varerne retur, hvis der er skrevet på emballagen. Kunden har selv ansvaret for at varen kommer frem i hel stand.

 

Håndtering af personoplysninger

For at du kan få din bestilling leveret, skal vi bruge dit navn og postadresse. Hvis du vil have en ordrebekræftelse via e-mail, har vi også brug for din e-mail adresse. Oplysningerne videregives eller videresælges ikke til trediemand. De vil kun blive brugt i Gulvbutikken.dk's markedsføring over for dig, hvis du udtrykkeligt har accepteret det. Dine oplysninger bliver gemt på ubestemt tid og du kan når som helst blive slettet fra kundekartoteket, hvis du sender en email til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten "afmeld mig venligst".

 Слюдянка знакомства для серьезных отношений